Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Noc zdarma, lanovka během pobytu gratis, jedinečné animační programy a dětské parky přímo u hotelu, překrásná příroda, horský vzduch a kvalitní kuchyně. Wellness hotel Vista a horské chaty na Dolní Moravě nabízí nejlepší dovolenou pro rodiny s dětmi.

Otevřít okno uprostřed zelených kopců a nadechnout se čerstvého horského vzduchu – to si chce během dovolené dopřát a „dovolit“ každý z nás. Zasloužíme si to.

Wellness hotel Vista

Horský resort Dolní Morava je známý bezkonkurenčním zázemím pro rodiny s dětmi a milovníky nevšedních zážitků. Nad celým areálem bdí okouzlující 55 metrů vysoká Stezka v oblacích, z níž je pohoří Králického Sněžníku s přilehlými tisícimetrovými vrcholy vidět jako na dlani.

Foto: Dolní Morava
Stezka v oblacích

Lanovka zdarma

Ke Stezce v oblacích vyjedete jednoduše a pohodlně sedačkovou lanovkou, kterou máte v rámci všech červnových pobytů zdarma nebo během celého léta u vybraných pobytových balíčků.

Cestu z hřebenu dolů si určitě zkraťte Mamutí horskou dráhou. Tato nejnovější a nejdelší bobová dráha v Česku a druhá nejdelší v Evropě svým 3 kilometry dlouhým sešupem nabízí skutečně „neskutečné“. Na památku vás během jízdy zvěční díky fotopasti, takže zážitek si můžete na svém pracovním stole připomínat ještě dlouho poté.

Foto: Dolní Morava
Dětské zážitkové parky

Dětské zážitkové parky uprostřed přírody

Naprosto luxusní je vzdálenost dětských zážitkových parků od ubytovacích kapacit v resortu. Na čerstvém vzduchu čeká na děti oblíbený Mamutíkův vodní park, pískový svět, dětský lanáček, obří mamut se skluzavkou v chobotu, lesní zážitkový park nebo lanový park s adrenalinovou věží.

Foto: Dolní Morava
Animační programy pro děti - včelí úly

Program s velkým „P“ a za každého počasí

Děti i rodiče oslní svou propracovaností rodinný koncept a animační programy, a to nejen na čerstvém horském vzduchu, ale také uvnitř wellness hotelu Vista. Děti se zde promění v malé kouzelníky s vůněmi a vytvoří si vlastní esenci namíchanou ze stoprocentně přírodních éterických olejů, které posilují dětskou imunitu. Poznají a prozkoumají bylinkovou zahrádku víly Mateřídoušky na hotelovém palouku a seznámí se s životem ve včelích úlech.

Foto: Dolní Morava
Mamutí horská dráha

Teď je správný čas pro 1 noc zdarma

Zodpovědný a profesionální přístup zaměstnanců je společně s křišťálově čistým horským vzduchem, desítkami kilometrů turistických i cyklistických tras a dokonale zvládnutým průvodcem na výlety po okolí tou správnou volbou pro vaší rodinnou dovolenou. Kdy jindy, když ne teď. Do konce června oceníte nejen lanovku, ale také 1 noc zdarma.

Foto: Dolní Morava
Saunové ceremoniály - Wellness Hotel Vista

Další články

Načítám