Hlavní obsah
Článek

Hercům se blýská na lepší časy. Díky rozvolňování vládních opatření se postupně mohou vracet ke své práci. Pokračuje se i v natáčení některých seriálů, a tak se před kameru brzy postaví například Eva Decastelo (45) a Marek Lambora (28) ze Slunečné.

Před další klapkou je ale nutné nechat se otestovat na covid-19, aby natáčení bylo co možná nejbezpečnější. Oba herci už testy absolvovali a jejich výsledky jsou negativní. „Vše dopadlo dobře, můžu točit. Testování zajistila pro celý štáb včetně herců produkce. Odběrové místo bylo přímo u ateliéru a všichni herci byli objednaní na přesný čas, aby se mohl odběr provést bezpečně a v klidu a herci se neshromažďovali,“ prozradila Super.cz Eva Decastelo.

Testovat se musí i její ratolesti Michal a Zuzanka, kteří v seriálu taktéž účinkují. „Děti půjdou příští týden, protože je potřeba, aby byly testy maximálně 4 dny staré před začátkem natáčení a děti točí až příští týden,“ vysvětluje herečka.

Marek Lambora, který ztvárňuje hlavní roli podnikatele Janka, své fanoušky na sociálních sítích potěšil stejnou zprávou. „Možná to někdo z vás už ví, budeme opět točit seriál Slunečná. Dneska a včera jsme byli na testech covid, a pátkem začínáme zase točit, takže se můžete těšit,“ raduje se herec.

Reklama

Další články

Načítám