Hlavní obsah
Článek

Během koronavirové pandemie nezavadila Tereza Jelínková o práci jako celá řada lidí z jiných profesí a oborů. Modelka se ale během uplynulých dvou měsíců nestihla nudit.

Blonďatá kráska se snažila pomáhat té nejohroženější skupině obyvatel, tedy seniorům. „Loni jsem založila svoji charitativní značku Ouma, která pomáhá babičkám, aby měly penízky k důchodu, spolupracuji s Životem90,“ uvedla s nadšením Tereza a okamžitě popsala svou činnost: „Scházíme se pravidelně a pleteme, já vymýšlím vzory a věci, co plést, pořizuji vlnu a ony mi zas předávají své životní zkušenosti.“

Tereze bylo líto, že se v karanténě nemohla scházet s dvanácti babičkami, které díky svému projektu adoptovala, jak s nadsázkou a úsměvem říká. „Je smutné, že se nemůžeme scházet. Tak si pořád voláme a je to, jako kdyby byly moje vlastní, rozvezla jsem jim roušky, pomohla s nákupem,“ říká Tereza.

Vše zlé bývá v životě k něčemu dobré, a tak se Tereza v karanténě aspoň naučila plést. „Tím, že se nemůžeme setkávat, jsem musela vymyslet produkt, jaký by se prodával i teď přes jaro a léto. No a tím jsou papuče. Nikdo z nás nevěděl, jak je vytvořit, tak jsem se pustila do luštění vzorů a stylů a naučila jsem se plést, a k tomu se v produktech fotit sama doma místo velkých kampaní,“ říká Tereza Jelínková, která je nadšená z výsledku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám