Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Pagáčová (35) je šťastně vdaná za dramaturga Tibora Pagáče, takže milostné eskapády už prožívá jen v divadle, a hlavně v seriálech. Před kamerou už se o ni ucházeli Štěpán Benoni, Lukáš Jůza nebo Matouš Ruml v Ulici a momentálně to je Ondřej Rychlý v Modrém kódu.

V tom jim scenáristé předepsali trochu bizarní scénu, kdy Rychlý jako lékař Prokop přijde do nemocničního bufetu a Pagáčovou jako prodavačku Lauru začne balit na step. „Překvapilo mě, jak dobře Ondra stepuje. V seriálu opravdu stepuje on, neměl dubléra-tanečníka. Nečekala jsem to a musím uznat, že mě to zaujalo,“ říká herečka.

Což o to, scénář snese hodně, v reálu si ale Patricie na velká gesta a okázalá vyznání nepotrpí. „Představa, že mi bude někdo takhle okatě před lidmi vyznávat lásku, nebo, nedej bože, žádat o ruku, mě úplně děsí. Naštěstí mě to nikdy nepotkalo,“ uvedla.

Její manžel Tibor ji prý sbalil na dobré jídlo. „Mě vždycky každý utáhl na dobrý žvanec,“ směje se Pagáčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám