Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Voříšková, nyní již paní Tereza Ramba (34) našla svoje štěstí po boku tanečníka a akrobata Matyáše Ramby. Vzali se loni v létě, když už byla herečka těhotná. O pár měsíců později přišlo na svět miminko, jehož jméno ani pohlaví neprozradili. Říkají mu Slunce.

Nyní nechal Matyáš na videu, které natočila jeho žena, nahlédnout do jejich příbytku, když předvedl jeden z akrobatických triků, které bude dnes večer učit diváky pořadu Nova je s vámi, který nechává nahlédnout i do soukromí známých osobností.

Tentokrát se diváci podívají právě do domácnosti krásné herečky, kde je pár akrobatických kousků naučí její manžel, který se akrobacií živí.

„Chci vám ukázat, jak během karantény tráví čas akrobati - lůzři, jako jsem i já,“ říká v přiloženém videu sympaťák Ramba. Naráží na to, že je členem novocirkusové akrobatické skupiny, která se jmenuje Losers Cirque Company. Sedí v okně jejich bytu a zve diváky na představení tohoto uskupení.

Video zjevně točí jeho žena, protože se v pozadí ozývá broukání malého Ramby, který se jim před pár měsíci narodil. V dalším videu nahlédneme do jejich bytu, který se dočasně proměnil v provizorní tělocvičnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám