Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý gymnasta a fotbalista Bobby Holland Hanton se živí jako kaskadér a dublér filmových hvězd včetně Chrise Hemswortha (40), za kterého dostává nakládačky, padá a skáče už osm let. Během těch vzniklo přátelství, o němž rodilý Brit promluvil v podcastu Krysti & Bodge - Hit Mid North Coast.

„Herci, se kterými dělám, jsou velmi pracovití, a Chris obzvlášť. Jsem s ním osm let, udělali jsme spolu asi dvanáct filmů, takže máme skvělý vztah a rozumíme si,“ říká Bobby, který herce dubluje v nebezpečných scénách.

Ne nutně proto, že by to sami nezvládli. „Kdyby si (Chris) při natáčení přivodil zranění, muselo by se filmování přerušit, a to by samozřejmě stálo spoustu peněz, je to řetězová reakce,“ vysvětluje muž, jenž má sám za sebou bezpočet úrazů od vyhozeného kolene a vykloubeného ramene přes zlomené prsty až po vážné a operace vyžadující zranění zad. „Rozdíl je v tom, že mě mohou nahradit, ale Chrise ne,“ říká.

Chris Hemsworth se svým dublérem a přítelem Bobbym Hollandem Hantonem

Thor: Temný svět 2012, tady to všechno začalo, Chrisi. Čas utíká, když se člověk baví s úžasnými lidmi!! Kdo rád nenatáčí vyšňořený... vzpomínal Bobby loni v únoru

Poprvé Holland Hanton zaskakoval jako třiadvacetiletý v bondovce Quantum of Solace, nebezpečné scény natáčí také za Chrise Evanse, Chrise Pinea nebo Christiana Balea.

S manželkou Rachel žije v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám