Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) sdílela na Instagramu starší sexy fotku v prádle. S humorem sobě vlastním sebekriticky připustila, že takovou postavu jako před lety teď rozhodně nemá. A měla z toho tak trošku splín.

„Proč ty vole, proč? Proč si takhle prohlížím pravěk? Proč nemám vůli cvičit, nežrat, nepít pivo, víno, proč? Já se ptám proč?“ zoufala si Pártlová na Instagramu.

Tahle fotka uvrhla Pártlovou do "deprese".

Zpěvačka si pak pro začátek slíbila, že aspoň omezí sladké. „Jako teď nemá smysl plakat nad rozlitým vínem, už se stalo, korona asi zacvičila s každým. Dobře, omezím sladký. Je to malý krok pro lidstvo, ale velký krok pro mě, ale moc procent tomu nedávám,“ dodala členka populárního komického tria 3v1.

Fanoušci Martinu naopak chválili, že zraje jako víno. A někteří dokonce žadonili o podobnou fotku se současným datem. „Jsi normální?“ reagovala na to Pártlová po svém. Takže si asi budeme muset počkat, až se na Martině projeví snížený přísun sladkých dobrot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám