Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka ze seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) nedávno přivedla na svět dceru Toničku. Herečka má ještě syna Bena (1,5), a tak mezi sebou sourozenci nemají příliš velký věkový rozdíl.

Krejčíková je známá svým alternativním přístupem k porodům. Na Instagramu se pochlubila několika snímky se svými ratolestmi, a zároveň vzdala hold všem porodním asistentkám.

„Byl den porodních asistentek. Vůbec nemám v malíku, kdy jsou koho jaké dny. Jsem ráda, že si pamatuju narozeniny své rodiny, blízkých a ještě některá pro mě důležitá data. Avšak toto datum si zapamatuju. Měla jsem možnost pozorovat práci v terénu jedné porodní asistentky, a jsem naprosto uchvácena jejím umem. Strašně bych si přála, aby stát a systém přestal házet klacky pod nohy tradičnímu porodnictví a spojil nemocniční porodnictví s domácím, a vám ženy, porodní asistentky, díky,“ napsala Krejčíková, která se netají tím, že je pro domácí porody.

Aneta Krejčíková promluvila o tom, jak se těší na dvojnásobné rodičovství.

Pod jejím příspěvkem se ihned strhla klasická diskuse mezi zastánci a odpůrci domácích porodů. Některé dámy tvrdily, že kdyby rodily doma, jejich miminko by po komplikacích zemřelo, jiné naopak porod doma chválily. Zda přímo Krejčíková rodila doma, ale neprozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám