Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se rozkřiklo, že se Elon Musk (48) stal pošesté otcem, podělil se slavný miliardář o první snímky roztomilého synka. Toho mu porodila zpěvačka Grimes (32), s níž je ve vztahu zhruba dva roky. O narození syna informoval na Twitteru, kde nyní sdílel i fotky z porodnice.

Na prvním je vidět pyšného tatínka, jak svírá syna v náruči, na druhém je pak děťátko samotné. Tatínek šprýmař mu pomocí aplikace na miniaturní obličejík přidal i vtipná tetování. Na reakce sledujicích odpověděl v komentářích: „Díky, nikdy nejste moc mladí na nějaký inkoust.“

I fotky miminka byly reakcí na požadavky sledujících na sociální síti. „Fotka s tebou, jak držíš dítě, by zbořila internet, prosím, pochlub se nějakou,“ nabádala Muska jedna z fanynek.

Ze sledujících si miliardář, doufejme, utahoval i ohledně jména syna. Toho prý s partnerkou pojmenovali X Æ A-12 Musk, ale lze předpokládat, že jde pouze o vtip. Grimes se stala matkou poprvé, Musk má pět dalších synů s bývalou manželkou Justine Wilson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám