Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První květnové pondělí bývá obvykle zasvěceno módní události roku Met Gala. Letos však musela být kvůli pandemii koronaviru zrušena. Celebrity tak na luxusní společenskou událost zavzpomínaly alespoň mezi stěnami svých domů a bytů.

Akci připomněla mj. Julia Roberts (56), a to fotkou v černobílé róbě značky Carolina Herrera za víc než 230 tisíc korun, pořízenou u okna v koupelně. „Tady jsem....jak dnes nejdu na bál Met,“ napsala fanouškům s výzvou, aby také i nadále zůstávali doma.

Na fotku vtipně zareagovala manželka Toma Hankse Rita Wilson, která v komentáři napsala, že jejím outfitem na letošní Met Gala je opravdu krásná teplákovka s božskými chlupatými nazouváky.

Celou sérii fotek z příprav na předchozí ročníky sdílela také Lily Collins. „Letos je všechno jinak, začínám být nostalgická!“ napsala k nim herečka.

Met Gala je každoroční událostí na pomezí módy a umění, kterou pořádá kostýmní institut zmíněného Metropolitního muzea umění v New Yorku. Zakladatelkou byla módní publicistka Eleanor Lambert, poprvé se akce konala v roce 1948 s cílem oslovit k podpoře institutu newyorskou společenskou smetánku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám