Hlavní obsah
Článek

Místo na divadelních prknech je Eliška Bučková (34) už řadu týdnů doma. Jarní měsíce měla trávit v kostýmech a hraním v muzikálů, na který se po pauze těšila. Situace si ale vyvinula jinak a kvůli koronaviru zrušila veškerou svou práci. Čas věnovala domácnosti a vaření. Nejen po přehlídkách, ale i po divadle se jí už stýská.

Modelka se tak rozhodla, že si vyrazí na netradiční piknik. S kolegou, stepařem Tomášem Slavíčkem si připravila oběd, který si společně dali u dveří do divadla. A nezůstalo jen u toho. Dvojice si dokonce na místě zatančila. Tentokrát ale bez potlesku a bez publika. „Ačkoli mě mrzí, že nám zrušili přehlídky a divadelní představení, nedělám si z toho těžkou hlavu. Čas, který mám, věnuji přípravě letního rybářského tábora, oprašuji si choreografii a písničky muzikálu Kvítek Mandragory, vymýšlím nové projekty pro děti, vlastní kolekci plavek a užívám si období klidu,“ svěřila se pro Super.cz Eliška, která se v muzikálu objevuje v pěveckém triu.

Její kolega, několikanásobný mistr ve stepu má pak dvojroli, ve kterém předvádí své taneční dovednosti. Ty ukáže bohužel divákům až od nové sezóny, kdy začne divadlo opět hrát. Nyní mohl alespoň opět začít trénovat. „Celá stepařská soutěžní sezóna se nám posouvá na podzim, konečně můžeme začít postupně trénovat a dohánět vše, co jsme zameškali. Připravujeme u nás v akademii letní soustředění s pohádkovým tématem, další ročník mezinárodního festivalu, dál vymýšlíme projekty na podporu autistů. A až se k tomu vrátí i Kvítek mandragory, moji kolegové a nekrásnější dvojrole, bude vše zase jako dřív,“ řekl Tomáš Slavíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám