Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou kariéru Eva Doležalová začínala jako modelka a přes herectví poté zakotvila za kamerou a věnuje se filmové režii. Nyní měla šanci uplatnit zkušenosti ze všech svých profesí. Pro česko-slovenskou mutaci Vogue natočila videoprezentaci nové kolekce české módní značky LaFormela.

„S týmem LaFormela jsme přátelé již delší dobu. Před pár týdny jsem je šla pozdravit do ateliéru, kde mi představili jejich novou kolekci, která mě inspirovala. Silná ramena, asymetrie, ženskost. Celkem dokonale vystihli můj styl, každý kus si dokážu představit vynosit při mých pracovních aktivitách. Každopádně jsem souhlasila s naší spoluprací,“ komentuje Doležalová focení.

Eva, která točí své snímky za velkou louží s hvězdnými jmény, jako je Sean Penn, Jack Kilmer či Clara McGregor, se nespokojila jen s rolí modelky. „Kameru a režii mělo na starost jiné studio, ale v produkčním i postprodukčním stadiu jsem dohlížela na proces,“ říká Eva.

Období koronavirové pandemie tráví brněnská rodačka kupodivu v Česku. „Před začátkem pandemie jsem přiletěla do Prahy na práci, a pak už bylo pozdě se vrátit zpět domů, tak pro změnu pracuji odsud a čas využívám tak, že se opravdu nenudím. Práce je hodně. Budu tu i natáčet filmový projekt, který mě napadl právě v této době, zahrají si v něm skvělá jména,“ říká s nadšením Eva Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám