Hlavní obsah
Článek

Ben Affleck (51) a Ana de Armas (32) zažívají pořádnou romanci. Nový hvězdný pár je v posledních měsících vídán často spolu, ale až na Prvního máje se konečně pochlubili společným selfie. Fotku pořídili během výletu do pouště u příležitosti hereččiných 32. narozenin. Na dalších snímcích, které Ana sdílela na svém profilu, je vidět, jak například sfoukává svíčky na dortu.

Románek hvězdné dvojice začal při natáčení filmu Deep Water. Po něm vyrazili na společnou dovolenou na Kubu, čímž rozvířili spekulace o vztahu. Ty se zanedlouho ukázaly jako pravdivé. Od té doby se láskou nijak netají a jsou téměř nerozluční.

Před nejnovější Bond girl randil Affleck skoro rok s producentkou Lindsay Shookus, i když vztah ani jeden z nich nikdy nepotvrdil. Se Shookus se rozešel v létě 2018 a téhož léta si také začal románek s modelkou Shaunou Sexton a následně skončil v léčebně, kam ho tehdy dopravila dnes už bývalá manželka Jennifer Garner.

Affleck léta bojuje s alkoholismem, který mají prý i v rodině, a léčil se již několikrát. Po posledním pobytu v léčebně se vrhnul zpátky do práce a prospívají mu nejen nové projekty, ale zjevně i jeho nová láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám