Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si minulý týden po zveřejnění několika videí, na nichž dělá legrácky v dešti u ptačího krmítka nebo tančí v pokoji, dánská modelka Nina Agdal přečetla, že je zoufalé, jak se vzhledem ke svému věku snaží upoutat pozornost, odpověděla, že šlo o vtipy a vyzvala hatera, aby upřesnil, co vlastně kritizuje: „Pouč mě,“ vzkázala mu.

Konverzace pokračovala výměnou několika zpráv a skončila poté, co modelka followera označila za „Debbie Downer“. Po fiktivní postavě z show Saturday Night Live bývá označován člověk, který lidem svou negativitou neustále kazí náladu.

Agdal se zlomit nenechala a o pár dní později popíchla fanoušky, když se polonahá nechala zvěčnit v zahradě. „K tomuhle mě donutilo frosé! (ledové rosé - pozn.)“ žertovala v komentáři.

Drink si Nina nejspíš dopřála s přítelem Jackem Brinkleym-Cookem, synem jedné z nejslavnějších modelek 80. a 90. let Christie Brinkley, s nímž v Los Angeles tráví karanténu. Randí spolu necelé tři roky, pro Agdal jde o první dlouhodobý vztah od rozchodu s Leonardem DiCapriem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám