Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší instruktorka jógy Hilaria Baldwin (40) nezanedbává pohyb ani v těhotenství a při péči o čtyři malé děti. Fanouškům na sociální síti ukazuje, že cvičit se dá opravdu všude. Ona sama využívá hlavně koupelnu. „Cvičím každou noc, když má rodina konečně usne,“ uvedla k videu, jímž se mohou inspirovat nejen nastávající maminky.

Pohyb Hilariu dle jejích slov udržuje jak ve fyzické, tak i v duševní kondici. „I když jsem opravdu unavená, tak si zacvičím. Můj den je pak kompletní,“ píše.

„Tohle cvičení miluji, protože působí na paže, nohy, zadek i břicho. Kombinuje protahování a rýsování s kardiem, což je perfektní trojka pro kompletní program,“ napsala Baldwin k videu

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Every night, when my family is finally asleep, I go into my bathroom and exercise. Even if I’m tired, it makes my day feel more complete. It connects me with my body and allows me to check in with my breath during this stressful time. I love this exercise because it works the arms, the legs, the butt and the abs. It also blends stretching with toning with cardio-what I believe are the “perfect 3” to a complete exercise program. First 5 pushups, the heels are on the floor. Then lift on to the ball of the foot on one side, while the other stretches high enough behind to engage your butt. Activate the core to not strain your back. 5 of these, then go back to heels down—this will stretch the backs of the calves. Do 5 here, then switch feet ❤️. Do 2 more sets #foundmomentworkouts

Příspěvek sdílený Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin), Kvě 3, 2020 v 11:45 PDT

Už několikrát také předvedla, jak do cvičení začlenit děti, nebo dala pár tipů na zpevnění postavy třeba během vaření.

Manželka Aleca Baldwina čeká páté dítě, momentálně je v polovině těhotenství, čemuž pochopitelně uzpůsobuje náročnost svých cviků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám