Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv na rozdíl od modelky Gigi Hadid sama Katherine Schwarzenegger (34) své těhotenství oficiálně nepotvrdila, bříško rozhodně neskrývá. A nemá ani jak, už se totiž pěkně zakulatila. Minulý týden ji zvěčnili v ulicích Los Angeles, jak venčila pejska, a pupík ve sportovním úboru zkrátka nešlo přehlédnout.

Byla to právě matka Katherine, kdo nakonec potvrdil požehnaný stav své dcery. V youtubovém vysílání Home Together Maria Shriver páru pogratulovala: „Budete mít nový přírůstek do vaší krásné rodiny,“ nechala se slyšet.

Herec Chris Pratt (44), za nějž se Katherine v loňském roce provdala, se stane otcem podruhé. Z manželství s Annou Faris má sedmiletého syna Jacka. Toho si sama Schwarzenegger prý velmi oblíbila a roli nevlastní matky si podle zdrojů časopisu People užívá.

Začátkem června to bude rok, co se Katherine a Chris vzali. Dvojici představila právě Shriver, dceru s hvězdou Strážců galaxie seznámila po jedné z bohoslužeb v kostele. Vzali se už zhruba po roce randění.

Reklama

Další články

Načítám