Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Slova o tom, že za současný stav Ivety Bartošové (†48) z větší části mohou její bývalí partneři v čele s Domenicem Martuccim (47), Zdeňkem Podhůrským a Jiřím Pomejem (†54), tuhle trojici pořádně vyvedla z míry. A jejich reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Když Iveta byla s námi, ani náhodou nebyla v tak příšerném stavu jako nyní," shodují se.

"Nechápu, kde se v tom člověku bere taková drzost mě napadat. Navíc když ji do casina přivedl v takovém stavu, v jakém byla. Když jsme s Ivetou byli spolu, takhle na tom nebyla. Měla světlé chvilky," reagoval Zdeněk Podhůrský, který se jinak k expartnerce, která si ke konci jejich vztahu sáhla demonstrativně i na život, nevyjadřuje. Tentokrát ale nebylo zbytí.

"Držím panu Rychtářovi palce, aby co nejdříve prozřel. Já mám svůj život a jsem teď strašně šťastný. Je k smíchu, ať si s Ivetou dělají, co chtějí, mně je to jedno. Za mě mluví to, že naposled v pořádku a absolutně střízlivá byla paní Bartošová se mnou. Od té doby ne. Ani za pana Rychtáře není," řekl zase Jiří Pomeje, kterého slova o tom, že jeho exmanželka skutečně nepije a bývá jen unavená po prášcích na bolest či utlumení, evidentně baví. A co Ivetin předposlední objev, italský hrabě?

"Jestli si pan Rychtář myslí, že jsem jí po ekonomické stránce nic nedal, tak asi neví nic o tom, že jsem domluvil splacení jejích dluhů mým otcem. Byl ochoten zaplatit osm miliónů korun s tím, že by polovinu vily přepsala na mě. Navíc byla mnoho týdnů na mé náklady v Itálii. A když byla tam, potíže s alkoholem neměla. Na Staroměstském náměstí byla opilá, nedávno v casinu také, ale až do našeho rozchodu, kdy mi vynadala do sobců, a já ji opustil, se pití v domě naší rodiny nedotkla," dušuje se Martucci a dodal, že ještě nedávno nabídl Rychtářovi, aby i s Ivetou odjel na delší dobu do jeho domu v Peschici. Podobnou nabídku dostal prý současný přítel Bartošové od kamaráda z Číny, obě však odmítl. "V Česku se Iveta nikdy nevyléčí," varuje Martucci. Nedávno pro Super.cz podobný názor pronesl i Tomáš Hanák.

Reklama

Další články

Načítám