Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

SuperStar pokročila do fáze, ve které se soutěžící porotě představují ve čtveřicích. Jednu z nich tvoří Luboš Mráz, David Jakubkovič, Zara Prágerová a Karin Křížová, kteří v dalším kole předstoupí s písní Pavola Habery Príbeh nekončí. Nacvičit song pro ně ale byl docela oříšek.

Nešlo přitom o zpěv jako takový, ale o okolnosti, které zkoušení provázely.

Nejdřív jejich taxíku při cestě na zkoušku s vokální koučkou Janou Daňovou Bugalovou došel benzín a soutěžící museli auto odtlačit ze silnice, později Davidovi na jeho hotelovém pokoji od žárovky chytnul ručník, takže požární hlásiče spustily poplach, chodbu zahalil dým a všichni museli ven z budovy. Počínající požár byl naštěstí v zárodku uhašený, na náladě to ale nepřidalo. Tak snad už si veškerou smůlu vybrali.

Se soutěžní písní jsou však spokojení. „Písnička, kterou jsme dostali, je krásná, ale aby si lidi nemysleli, že jde o něco lehkého - nejde, je fakt těžká,“ zhodnotil Luboš. Jeho kolega David výběr kvitoval s tím, že jde o píseň, kterou dokáže naplno prožít.

Reklama

Další články

Načítám