Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože se dnes v odsvěceném kostele sv. Anny na Starém Městě uskuteční již sedmý ročník Mikulášského charitativního bazaru, jehož hlavním organizátorem je Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97, neváhala bývalá první dáma vzít mikrofon do ruky a společně s Kateřinou Hrachovcovou – Herčíkovou bude celou akci moderovat.

Mikulášský bazar je příležitostí pro neziskové organizace, které zde mohou představit svou činnost a výrobky. Mezi hosty, kteří se bazaru zúčastní, nebudou chybět například Kateřina Brožová, Jiří Lábus, Aneta Langerová, Hana Heřmánková, Halina Pawlowská, Simona Postlerová, Jan Potměšil, Simona Stašová, a pokud mu zdraví dovolí, tak také exprezident Václav Havel.

Nebude chybět ani bohatý kulturní program. Vystoupí například smíšený pěvecký sbor Blanky Laurychové Cantina nebo Okamžitý Filmový Orchestr pod vedením Varhana Orchestroviče Bauera.

Akce se koná dnes do 18:00 hodin a výtěžek z prodeje výrobků věnují jednotlivé neziskové organizace na konta svých projektů.

Reklama

Další články

Načítám