Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Známe to všichni - před Vánoci není na nic čas, ani sex v tom fofru za nic nestojí. A tak se těšíme na svátky, až si v klidu všechno vynahradíme. Jenže všude samé jídlo, neustálý kontakt s partnerkou či manželkou a najednou v intimních chvílích selháváme. Pro jistotu pevné erekce se přitom stačí vybavit doplňky, které poskytnou lepší stimulaci a jistotu pevné erekce. Potěšíte a zároveň nezklamete!

Erectan® 400 mg

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Unikátní extra silný doplněk stravy pro pevnou erekci ve formě tobolek. Účinnými složkami jsou nové generace tělu vlastních aminokyselin L-Arginin, L-Citrulin a L-Ornitin. Aminokyseliny zvyšují obsah NO v tkáních a napomáhají výraznějšímu prokrvení pohlavních orgánů. Na svou erekci se tak můžete spolehnout za všech okolností! Přípravek je vhodný pro muže všech věkových skupin vč. diabetiků. Erectan® 400 mg lze získat bez předpisu v lékárně, nebo na internetu vč. diskrétního dodání.

Exclusive intim gel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lubrikační gel na vodní bázi se stimulujícím účinkem, který zajistí dokonalé vzrušení obou partnerů. U mužů podpoří pevnou a dlouhotrvající erekci, ženy vedle jemné lubrikace ocení vzrušující stimulaci. Celý zážitek navíc umocňuje nádherná vůně gelu. Exclusive intim gel je plněný do stříbrného airless flakonku, který převyšuje všechny klasické druhy obalů, jaké u gelů znáte. Vkládán je do luxusní černé tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Jednoznačně nejlepší lubrikační gel od Erectan® na trhu.

Další články

Načítám