Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většinu blondýn tíží, že už měsíc a půl nemohly kvůli karanténě navštívit své vlasové mágy, modelka a youtuberka Jitka Nováčková v kadeřnictví nebyla už půl roku, a to zcela plánovaně.

"V Dánsku jsou kadeřnictví zavřená, ale neřeším to. Nebarvila jsem se už šest měsíců. Nechávala jsem si už předtím dělat hodně tenké proužky, takže je to úplně v klidu," prozradila Super.cz Jitka Nováčková.

Z domu, kde bydlí s přítelem, fotbalistou Timem Sparvem, pravidelně vychází jen na nákup potravin. "Nechodím nikam, jsme doma. Maximálně jdeme sami do přírody. Když jdu na nákup, beru si roušku. Ta v Dánsku není povinná a všichni na mě koukají, jako bych snad já byla nakažená," prozradila Jitka.

Do Čech se zatím nechystá. "Přiletět bych mohla, ale neměla bych se jak vrátit do Dánska. Můj hlavní domov je nyní tady, i když si v Praze nechávám svůj byt kvůli práci, za kterou, až vše bude zase v pořádku, budu zase cestovat. Nyní v karanténě je to poprvé, co jsme s Timem tak dlouho spolu a můžu říct, že je to skvělé. Mohlo to být i opačně, což se nestalo. Je to moc fajn," dodala Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám