Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už přes měsíc nemůžou vystupovat a bavit děti. Bez práce jsou aktuálně i členové hudební skupiny Maxim Turbulenc. Dan Vali, Petr Ajfel Novák a Timi natočili vtipné video, ve kterém ukázali, jak se během nouzového stavu baví.

„Zdravím vás ze svého karanténního příbytku a zrovna jdu na večeři. Máme mrkev, takže sejdeme se u krmelce,“ svěřil se z lesa Dan Vali. „Doba je těžká, musíme dělat, co umíme, koncertovat nemůžeme, takže jsem si našel super zábavu. Našel jsem si takové puzzle, ze strouhanky děláte rohlíky, trvá to tak hodinku až dvě,“ dodal vtipně Timi.

Poslední člen skupiny Ajfel poslal pozdrav z dětského domečku na zahradě a prozradil, že si konečně po více než měsíci zazpívají. Vystoupí v rámci online festivalu pro děti Čiperkafest. Cílem je nejen pobavit, ale také pomoct sbírkou, jejíž výtěžek je určen zdravotníkům, kteří se v důsledku své práce nakazili nemocí covid-19, a také rodině zesnulé zdravotní sestry Věry Hanušové z Thomayerovy nemocnice.

Reklama

Další články

Načítám