Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože její první těhotentství bylo velmi komplikované, doufá Amy Schumer (42), že by s manželem mohli brzy rozšířit rodinu. Ovšem plány jim překazila pandemie koronaviru, jak svěřila v rozhovoru pro rádio SiriusXM.

„Máme nějaká zmrazená embrya. Chtěli jsme jich víc, ale pak přišla pandemie,“ nechala se slyšet Amy, která během prvního těhotenství trpěla extrémní nevolností. „Bylo to hodně děsivé. Nemůžete pořádně vyživit dítě ani sebe. Pokud jste někdy měli otravu z jídla, tak je to stejné nebo podobné. Jen to trvá skoro devět měsíců,“ popsala stav odborně zvaný hyperemesis gravidarum.

„Ale když pak konečně vidíte svoje dítě, řeknete si, že byste to klidně vydrželi i 10 let,“ doplnila herečka a rozpovídala se dokonce o svém sexuálním životě: „Máme s manželem sex jednou do týdne a je to dobré. Říkali jsme si, že bychom to mohli dělat častěji, ale stejně to děláme jenom jednou týdně,“ doplnila.

Amy porodila syna Geneho v květnu loňského roku. Před časem ale přiznala, že museli s manželem syna přejmenovat. Jeho celé jméno totiž omylem znělo jako genitál. Z Geneho Attella Fischera je tak Gene David Fischer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám