Hlavní obsah
Článek

Herec Nick Cordero (41) čelí po boji s Covidem-19 a po amputaci dolní končetiny dalším zdravotním potížím, které znemožňují ho odpojit od plicního ventilátoru. Do plic a potažmo do krve se mu dostala infekce, uvedla hercova manželka Amanda Kloots.

O stavu herce známého z broadwayských jevišť fanoušky zpravuje pravidelně už od jeho hospitalizace s podezřením na koronavirus. „Nick je už nějakou dobu nemocný, bylo nám řečeno, že jde o zápal plic. Bohužel si myslím, že jde o špatnou diagnózu a čekáme na zprávu, zda to není Covid,“ uvedla začátkem dubna jeho žena s tím, že dva testy vyšly negativně. Teprve třetí nákazu potvrdil.

Následně se u Cordera objevily komplikace se srážlivostí krve a s nedokrvováním prstů, které bohužel vyústily v amputaci nohy.

Ani v úterý Kloots neměla pro fanoušky dobrou zprávu. Cordero dle jejích slov „skončil s infekcí v plicích“, která se mu dostala i do krve a utrpěl septický šok. Lékaři herci plíce vyčistili a nasadili mu silná antibiotika. „Teď už se cítí lépe a odpočívá,“ dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám