Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gigi Hadid (29) před týdnem oslavila 25. narozeniny a nyní svět obletěly zprávy, že má být modelka těhotná. Podle zdrojů TMZ dokonce v pátém měsíci. Otcem by měl být modelčin dlouholetý partner, zpěvák Zayn Malik. S ním a sestrou Bellou zapózovala Gigi také na společné narozeninové fotografii, která vzbudila spekulace.

Gigi a Zayn jsou ve vztahu od roku 2015, ale koncem roku 2018 ohlásili rozchod. Dlouho od sebe však nevydrželi. Během následujícího roku se čas od času objevili někde spolu, a na Vánoce už opět sdíleli zamilované snímky.

Modelka v únorovém rozhovoru pro magazín i-D prozradila, že by se jednou ráda naplno věnovala rodině místo modelingu. „Jednou, až budu starší, tak bych ráda založila rodinu a nevím, jestli pak ještě budu pracovat. Miluji kreativitu módního průmyslu, naplňuje mě to. Lidé, se kterými pracuji, mě činí velmi šťastnou. Mám štěstí mít tu možnost s nimi pracovat, ale kdo ví. Možná jednou budu za plotnou na plný úvazek,“ nechala se slyšet v době, kdy podle TMZ měla být zhruba ve druhém měsíci.

Slavný pár, který si i za normálních okolností hlídá soukromí, se k věci zatím nevyjádřil a spekulace nepotvrdil ani nevyvrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám