Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) potřeboval shodit svou dlouhou kštici, a protože jsou stále zavřená kadeřnictví, iniciativu převzala jeho snoubenka Marcela.

„Takhle to vypadá, když po 11 letech máte dítě u babičky. Já jsem Marcelce obarvil vlasy a Marcelka stříhá mě,“ říká zpěvák ve videu, které natočil svým fanouškům během zkrášlovací procedury u nich doma. Nazval ho Rande v době pandemie.

Holičství ale není to jediné, po čem se Markovi a jeho budoucí ženě zastesklo. „Protože jsou zavřené všechny bary, tak jsme si udělali bar tady v kuchyni. Chipsy, všechny druhy, co existují, dobré víno, hezká kadeřnice,“ pochvaluje si domácí salon s občerstvením zpěvák.

Poté, co si nedávno na sociálních sítích postěžoval, jak je pro něj karanténa psychicky náročná, se zdá, že se Markovi nálada výrazně zlepšila a nuda u nich doma nehrozí. Zavtipkoval i o svém účesu, který se mu manželka na hlavě snažila vytvořit holicím strojkem. „Ne, že mě uděláš na ananas, jak je tvým dobrým zvykem,“ zažertoval. „Uvidíme, možná to bude brokolice,“ vrátila mu úder jeho sympatická brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám