Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od natočení druhého dílu Deníku princezny, ve kterém Julie Andrews ztvárnila královnu Clarisse Renaldiovou, sice uplynulo už 16 let, ale herečka svěřila, že by se nebránila dalšímu pokračování. „Dlouho se o tom mluví, ale zatím nemám na stole scénář nebo tak. Ale myslím, že bych do toho šla. Hrozivě stárnu a začínám být nedůtklivá,“ řekla se smíchem v pořadu The Talk.

Tam také uvedla, že natáčení s představitelkou hlavní postavy princezny Mii, herečkou Anne Hathaway, bylo báječné, a i její účast by pro Andrews byla důvodem k dalšímu natáčení. To už bohužel nebude mít pod dohledem režisér jedničky i dvojky Deníku princezny Garry Mashall, který v roce 2016 zemřel.

Slavný film a jeho pokračování byly jen jedněmi z témat pondělního dílu zmíněné show. Řeč samozřejmě přišla i na karanténu (moderátorky se s hosty spojily online). „Pamatujte na lásku, trpělivost a laskavost. Všichni jsme vystrašení a v nejistotě, že něco nemůžeme ovládat...ale jsme v tom všichni spolu. A že jsme v tom spolu, znamená, že bychom měli reagovat tak, jak jsme byli požádáni,“ vzkázala Andrews, aby lidé zůstali v bezpečí.

Reklama

Další články

Načítám