Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka Top Staru a Playmate Martina Gavriely (45) je maminkou osmnáctiměsíčního syna Leeho. Otcem je muzikant Marcus Tran, který má filipínské předky. Na chlapečkovi byste ale asijské rysy hledali dlouho, je to blonďák s modrýma očima.

"Vidím, že tvarově je celý Marcus. Je okatý, má po Marcusovi velké nosní dírky, má velkou pusu. Marcus si dělá legraci, že po mně je nahoře, protože nemá žádné obočí. A barevně je po mně světlý," řekla Super.cz Martina.

Pro moderátorku o třetího potomka. Z předchozího vztahu má dceru Jessicu, které je devatenáct let, a sedmnáctiletého syna Antonia. Malý Lee je tak vychovávaný jako jedináček.

"Je to náročnější. Hlavně fyzicky. Ale moc si to užívám. O dvě stě procent víc, než když jsem byla mladá se staršími dětmi. Beru to jako zázrak. Dopadlo nám to po osmi letech. Užívám si každou lžičku, jsem z něj vyplácaná. Bude to hroznej spratek. Řídí celou rodinu. Ale já bych neměnila. Všichni pomáhají, a když mám laktačku, jedu si koupit alespoň kafe, rozdýchám to a zase je to dobrý," dodala s úsměvem Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám