Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je nad slunce jasné, že je s jejich románkem konec. Na Oscara nominovaný Timothée Chalamet (24) a dcera Johnnyho Deppa (60) Lily-Rose (20) se po více než ročním vztahu rozešli. Herec to nepřímo potvrdil v rozhovoru pro magazín Vogue, kde uvedl, že je momentálně single.

Lily-Rose a Timothée se dali dohromady v roce 2018 při natáčení snímku Král. I když vztah nikdy nepotvrdili, často je bylo vidět například při romantických procházkách po New Yorku. Dokonce i na filmových premiérách se ale drželi od sebe.

Chalamet je po pracovní stránce na roztrhání a před pandemií koronaviru kvůli natáčení hodně cestoval. Ještě před karanténou stihl dokončit film The French Dispatch, v postprodukci je i snímek Dune a oznámeno bylo i pokračování úspěšného filmu Dej mi své jméno, za nějž si Chalamet v roce 2018 vysloužil nominaci na Oscara.

Herecká hvězda mladé Lily-Rose také stoupá, v postprodukci má hned čtyři filmové projekty. Talent po slavném otci se u ní projevuje stejně jako nadání na modeling, které zdědila po matce, Vanesse Paradis.

Reklama

Další články

Načítám