Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vilma Cibulková (61) byla vždy považována za jednu z našich nejkrásnějších hereček. Když ale dorazila na premiéru nového českého filmu, v němž si zahrála jednu z hlavních rolí, rozhodně nepůsobila jako ta elegantní dáma, za kterou ji všichni mají.

Vilma přišla v doprovodu svého muže Miroslava Etzlera a jeho dcery Markéty. Všichni sice působili jako šťastná rodinka, ale především na herečce bylo znát, že si prošla složitým obdobím. Jindy šarmantní Cibulková totiž vypadala velmi strhaně a unaveně, měla nateklý obličej a dokonce pár kilo navíc. Přitom ještě při jarním natáčení povídkového cyklu Setkání s hvězdou oslňovala svými dokonalými křivkami, které by jí mohla závidět leckterá dvacítka.

Herečka navíc působila dojmem, že kašle na úpravu zevnějšku. Černé šaty, které si na akci oblékla, byly sice v pořádku. Ale narychlo svázaný cop by se hodil spíš do posilovny než na premiéru filmu. Při jednom záchvatu smíchu navíc jaksi pozapomněla, že má v ústech žvýkačku, kterou si tak spolu s jejím nepříliš zářivým chrupem mohli všichni prohlédnout. Takhle se dáma přece nechová, Vilmo!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám