Hlavní obsah
Článek

Kanadská zpěvačka Alanis Morissette si k pětačtyřicátinám nadělila třetí dítě a vzhledem k věku, se starost o sedmiměsíčního syna nejspíš spojila i se začínající menopauzou.

V tuhle chvíli svého syna Wintera kojí a zároveň na sobě pociťuje první příznaky přechodu. Zpěvačka se otevřela v rozhovoru pro The Sunday Times Magazine, kde se rozpovídala o tom, jak ji ovládaly emoce už při výchově Ever (9) a Onyxe (3).

„Je to podělaná bouře. Když jsou hormony v pořádku tak to jde, ale když ne, tak nezastavím hlavu,“ uvedla Morissette. „Říkám mé rodině: Když nebude mít maminka každý den alespoň šest minut o samotě, dostanete mrzutou mámu.“

A co pro sebe potřebuje? „Jen ticho. Schovám se někde v koupelně, anebo vyjdu ven na chodbu,“ odpověděla Alanis v rozhovoru.

Zpěvačka se také svěřila, že i když měla poporodní deprese po prvních dvou dětech, tentokrát cítí velký rozdíl. „S prvními potomky šlo hlavně o depresi, sebevražedné myšlenky, úzkosti, ale s třetím dítětem jde nejvíc o úzkosti a téměř žádnou depresi. Došla jsem k tomu, že je tohle asi přirozený posun,“ čímž nejspíš odkazovala i na vyšší věk.

Alanis je v tuto chvíli vdaná za rappera Maria Souleye Treadwaye, který je otcem všech tří dětí. Předtím byla zpěvačka zasnoubená s hercem Ryanem Reynoldsem, který má nyní tři děti s herečkou Blake Lively.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám