Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vybrat místo pro letošní dovolenou nebude snadné. České hotely a penziony budou praskat ve švech, do zahraničí se nedostaneme. Nebo ano? Vlastně víme o pěti místech, kam se můžete vydat už teď. Jsou bezpečná, je tam krásně. Ceny začínají už na necelých sedmi tisících a délku pobytu nemusíte ničím omezovat. Ideální příprava třeba hned na příští rok!

Oklahoma už za 6 790 Kč

Foto: PENTA CZ
Více

Foto: PENTA CZ

Komerční sdělení

Přeneste se na známou Route 66 bez obav z tornád a připravte si vyhlášené oklahomské steaky. Oklahomu doporučujeme jako ideální cíl pro menší výpravy a skupiny. Každý den můžete objevovat nové věci, přiblížit se svým vysněným cestovatelským cílům a zároveň si užívat pohodlí a krásné chvíle. Udělejte si z letošní “Oklahoma dovolené” na vlastní zahradě nebo terase přípravu na příští léto, kdy si splníte sny. Plynový nerezový gril G21 Oklahoma se třemi hořáky už k vám přijede se vším, co ke grilování potřebujete. Nemusíte shánět redukci na plynovou láhev, má ji v základní výbavě. Letos je navíc s dopravou zdarma a dostanete k němu i dárek – set grilovacího nářadí.

California už za 8 790 Kč

Foto: PENTA CZ
Více

Foto: PENTA CZ

Komerční sdělení

Celebritu na kalifornské pláži sice asi nepotkáte, ale za krásný pobyt a zážitky vám budeme ručit 4 roky! Jedničkou posledních letních sezón se oprávněně stala California. Za necelých devět tisíc si ji užijete nejen na pár dní, ale spoustu let. Vybrané lahůdky, prohýřené večery a pozorování hvězd na noční obloze – California je jako symbol dokonalého léta. Plynový gril G21 California má celkem čtyři hořáky. Tři grilovací, jeden boční, na kterém můžete dusit, vařit i smažit. Nerezový gril se spoustou odkládacích ploch, vestavěným teploměrem ve víku i pojezdem pro snadné přesouvání má v sobě i nádobku na marinované maso. Krásnou dovolenou s dopravou zdarma a dárkem vás čeká na terase i v zahradním posezení.

Mexico All Inclusive už za 15 690 Kč

Foto: PENTA CZ
Více

Foto: PENTA CZ

Komerční sdělení

Láká vás mexická kuchyně s fazolemi, tortilami a chilli papričkami? Mexická žebírka a středomexické carnitas? Dokonalé kulinářské zážitky v All Inclusive verzi, které si můžete dopřávat nejen pár dní v roce, ale neomezeně? Vydejte se s námi do maximálně komfortní zóny. Sedmihořákový nerezový plynový gril G21 Mexico k vám dorazí v plné výbavě, tedy i s elektrickou grilovací jehlou. Grilovaná kuřata s jalapeňos nadchnou všechny, které na svou mexickou výpravu pozvete. A že jich díky obrovské grilovací ploše tohoto výjimečného grilu může být opravdu hodně!

Nevadská výprava bez omezení časem i počtem osob jen za 32 990 Kč

Foto: PENTA CZ
Více

Foto: PENTA CZ

Komerční sdělení

Užijte si své vlastní Reno nebo Las Vegas s ruletou nebo kostkami pod širým nebem s prvotřídním komfortem! A stejně, jako se v nevadské tradiční kuchyni snoubí chutě nejlepších pokrmů z celého světa, si je vychutnejte i vy. Čím víc hořáků máš, tím lepší fotky z “dovolené” můžeš ukazovat sousedům. Sedmihořákový nerezový gril G21 Nevada už ale není jen gril. Je to kompletní a komfortní grilovací kuchyně, které nechybí absolutně nic. Má vlastní dřez na oplach nádobí, 5 grilovacích hořáků + 1 boční na vaření, dušení a smažení + 1 speciální Infra Red keramický hořák, jehož teplotě se ani horko z nevadské pouště nevyrovná. Spousta úložných prostor, 4letá záruka, doprava zdarma a grilovací jehla s motorkem jsou samozřejmostí. Byl by hřích neužít si stát s “městem hříchu” naplno!

Bonus na závěr: Florida od května bez omezení za pouhých 19 990 Kč

Foto: PENTA CZ
Více

Foto: PENTA CZ

Komerční sdělení

Dokážeme garantovat dovolenou na Floridě bez hurikánů? Dokážeme! Bez obav se tedy můžete vydat na výpravu a užívat si pohled na třpytící se kapky vody na kůži i chuti lahodných steaků a zeleniny. Do jednoho z nejoblíbenějších turistických cílů Floridy – kosmického muzea v NASA, se letos asi nepodíváte, ale design novinky 2020 k němu nemá daleko. Plynový gril G21 Florida má k 5 hlavním hořákům i 1 boční na vaření, dušení a smažení a 1 keramický Infra Red hořák, který dokáže dosáhnout okamžité teploty až 300° C. Do detailů vyřešené odkládací plochy s dvířky i špičkové nerezové provedení a unikátní design novinky 2020 už zajistilo tomuto grilu spoustu předobjednávek. V All Inclusive balíčku najdete i elektrickou grilovací jehlu, dárek a samozřejmostí je doprava zdarma.

Další články

Načítám