Hlavní obsah
Článek

Bývalá rebelka a dnes již maminka na plný úvazek Agáta Prachařová (38) oslavila v úterý narozeniny. Kvůli koronavirovým opatřením ji sice nečeká bujará party s kamarády, ale může je oslavit alespoň s těmi nejbližšími: dcerou Miou, synem Kryšpínem, novým partnerem Markem a po dvoutýdenní izolaci i s maminkou Veronikou Žilkovou (62), která se na nějaký čas přestěhovala z Izraele do Česka, aby se postarala o svou maminku a Agátinu babičku.

Právě izraelské moře bývalé modelce nejspíš chybí víc, než velká oslava. Za maminkou a nevlastním otcem Martinem Stropnickým (67) létala do Tel Avivu často, a zamilovala si tam surfování. Brunetka se pravidelně z každé dovolené chlubí snímky v plavkách, na které se můžete podívat v galerii. Letos ji pravděpodobně čeká opalování jen u vlastního bazénu, ale i tak své fanoušky o snímky sexy křivek neochuzuje.

Agáta už krátce po půlnoci, v den svých narozenin, zabilancovala na svých sociálních sítích a poděkovala své nejlepší kamarádce, která jí věnovala jako dárek jejich společný portrét.

„Už mi je 28 minut 35 let.... mám skvělé děti, rodinu, kluka...ale bez tebe bych byla v p....,“ vyznala se z citů své přítelkyni Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám