Hlavní obsah
Článek

Svému partnerovi se snaží být neustále nablízku a tráví s ním co nejvíc času. Proto nedávno Lela Ceterová (34) vyrazila s Karlosem Terminátorem Vémolou (38) i na ryby. „Poprvé na rybách. Měla jsem dobrého učitele,“ komentovala glamour modelka fotky a video z rybaření v Orlických horách.

Silikony vyztužená kráska se na sociálních sítích pochlubila svým rybářským umem. „Lelka poprvé na rybách, neví, co s tím,“ komentoval počínání své partnerky ve videu Karlos a dále ji instruoval, jak zacházet s rybkou. „Co to je, jaká čudla. Tak si ho sundej z háčku a pusť ho,“ poučoval ji.

Za to, že se fotila s úlovkem, si vysloužila pořádnou kritiku od ochránců zvířat. „Válet zřejmě pstruha obecného na suché zemi, považuji za naprosto nepřijatelné. Prosím, věnujte svůj čas nejen rybařině samotné, ale i drobnému studiu ichtyologie. Tohle vede k jejich velmi častému úhynu,“ upozornil Lelu jeden z jejích followerů.

Nepomohlo ani její vysvětlení v popisu fotky. „Rybičku držím v ruce, protože jsem ji nazpět pustila do vody a krásně odplavala,“ hájila se Ceterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám