Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci loňského roku se Pavel Callta objevil po boku herečky Sabiny Rojkové. Dvojice následně svou náklonnost přestala tajit a na sociálních sítích se začaly objevovat společné zamilované fotky. S láskou je ale po pár měsících konec.

Vztah zpěváka s půvabnou herečkou, známou ze seriálu Ulice, skončil a zůstali přátelé. „Se Sabinou jsme přáteli. Rozešli jsme se, protože máme každý rozdílné povahy a neklapalo nám to,“ svěřil pro Super.cz Callta. Dvojice se zná už několik let, byli dlouho přáteli, což následně přerostlo v lásku. Nakonec se ale domluvili, že přátelství jim funguje lépe než partnerský vztah.

Pavel se nyní věnuje textům, připravuje nové hity pro své fanoušky, sportuje a čas tráví doma a se svou rodinou. Radost mu dělá jeho 10měsíční synovec. „Čas trávím se svými blízkými nebo s rodinou na Moravě. Můj brácha má se svou ženou desetiměsíční miminko, mého synovce Filípka, tak se o něj rád starám a je sranda,“ svěřil se zpěvák.

„Jinak podnikám různé výlety do přírody, hodně sportuji a často píšu doma v Praze nové songy a hudbu na svou třetí desku, která vyjde tento rok. Koncerty jsou zatím všechny zrušeny, tak čas využívám k tvorbě nových věcí. Chybí mi koncertování a živý kontakt s lidmi na pódiu. V druhé řadě cestování, které je mojí velkou drogou, tak snad se to brzy rozvolní a budeme moct zase chodit, jezdit a lítat, kamkoliv budeme chtít,“ řekl pro Blesk.cz Pavel Callta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám