Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká modelka, která bodovala především v zahraničí, Barbora Uhrová, si užívá novou lásku! Bára randí s hokejovou hvězdou  NHL.

Tuhle krásku očividně přitahují sportovci. Po rozpadu dlouholetého vztahu s fotbalovým brankářem rakouské reprezentace Heinzem Lindnerem si dlouho dávala od vztahů pauzu. Její srdce však získal nový partner a karanténu si už Bára užívá s hokejistou Jakubem Vránou.

Ten se teď místo hraní v NHL za tým Washington Capitals věnuje novému vztahu a vypadá to, že i když se ani jeden do USA nějakou dobu nepodívá, vůbec jim to nevadí.

"Už nějakou dobu jsme si Kubou psali a využili toho, že jsme nyní oba v Česku a potkali se. Karanténu trávíme spolu jak doma, tak i hraním golfu, který oba milujeme,"  řekla Super.cz Barbora.

Oba jsou zvyklí pracovat především v zahraničí, kde jsou ve svých oborech opravdu úspěšní. Jakub hrál hokej od svých patnácti let ve Švédsku, ze kterého se přesunul rovnou za velkou louži. Tam ostatně pracovala i Bára a šla přehlídky na fashion weeku v New Yorku. Úspěch sklízela ale i v Evropě a Asii, kde fotila pro takové časopisy jako Elle, Vogue, Grazia, Cosmopolitan nebo Harper’s Bazaar.

Bára byla v 15 letech objevena na ulici Romanem Holárkem, majitelem modelingové agentury Pure Model Management, která každoročně pořádá prestižní modelingovou soutěž Pure Model.

Kvůli současnému stavu se hlavní castingová tour uskuteční až na podzim tohoto roku, avšak dívky i chlapci se mohou již nyní přihlašovat přes online formuláře na stránkách agentury a projít si tak online castingem. Jejich šance stát se novou tváří pro svět modelingu není tedy ani kvůli koronaviru ohrožena.

Související témata:
Jakub Vrána

Reklama

Další články

Načítám