Hlavní obsah
Článek

Diváci si herce Václava Knopa pamatují jako nerudného tělocvikáře Jonáše ze seriálu Hospoda. Shodou okolností se tato postava svým charakterem podobá jeho nové roli doktora Vacka v seriálu Slunečná.

V rámci děje na herce čekal nelehký úkol. Musel se naložit do sudu plného vody. Během natáčení přitom byla pěkná zima.

„Když jsme natáčeli asi čtrnáct dní předtím, tak bylo v ateliéru příšerné horko, a v okamžiku, kdy došlo na to, že mám vlézt do sudu plného vody, tak byla neuvěřitelná zima,“ prozrazuje herec.

„Celé se to připravovalo několik dní dopředu. Především se hledal sud, abych se do něj vešel, a musel vypadat jako dřevěný. Přiznám se, že malinko strach jsem měl, ale byl naplněn teplou vodou. V okamžiku, kdy jsem dotočil, bylo lepší zůstat uvnitř a nevynořit se, protože všude byla větší zima než v té vodě,“ vysvětloval herec, proč se mu ven ze sudu ani nechtělo.

Knop přiznává, že mu trochu bláznivé natáčení vůbec nevadí, naopak.

„Když je něco překvapivé, vždy se to lépe hraje. Takové scény jsou herecky vděčné, a je jedno, jestli se předvádím v hospodě nebo mě Lída posílá, abych už šel strašit na ulici, míní.“

Teď, když je herec doma a práce není, přiznává, že seriál Slunečná sleduje a nenechal si ujít jediný díl. Není divu, že se už moc těší, až se zase začne natáčet a všichni se vrhnou do práce. „Moc mi to chybí a těším se, až si budu moc přečíst další scénáře,“ uzavřel herec.

Reklama

Další články

Načítám