Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neskutečně mladistvě vypadající Marie Kolstad z Kalifornie, které je již 84 let, se stala nejstarší ženou na světě s umělým poprsím. Kalifornská babička si jej nechala udělat letos v červenci, kdy jí bylo 83 let a plastická operace jí prý pomohla v sobě najít nového člověka. Zákrok, jenž vyšel v přepočtu na téměř 100 tisíc korun, z ní udělal sebevědomou dámu plnou optimismu.

Paní Kolstad, která je vdovou, si nechala poprsí zvětšit o dvě čísla z původní velikosti 36B na 38D. O manžela Normana přišla kvůli rakovině v roce 1992 a nějaký čas byla úplně sama.

„Ráda bych si našla nového muže. Ale všichni muži mého věku chtějí ženy o 20 let mladší, myslela jsem, že bude lepší, když přijmu taková opatření, abych s nimi mohla soupeřit. Chci někoho, kdo je úspěšný, ale ne kvůli bohatství. Potřebuji jen takového, který stojí na vlastních nohou a nemusela bych se o něj starat. Plastika prsou mi pomůže, protože mám ze sebe teď lepší pocit. Lidé říkají, že vypadám o 20 let mladší,“ řekla perfektně udržovaná dáma.

Energická Kaliforňanka, která dříve pracovala jako správkyně nemovitostí, si nyní pořádně užívá života. Jezdí na dovolené na Havaj a především tráví plno času se svou početnou rodinou, která čítá čtyři děti, 12 vnoučat a 13 pravnoučat. Jen nějaký ten podobně vitální partner jí zatím chybí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám