Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Andrea Verešová (43) se stále hřeje na výsluní slávy, události posledních týdnů ji ale hodně rychle vrátily na zem. Její téměř tříletý syn Daniel Tobiáš totiž skončil s vážnou infekcí v nemocnici. „Byli jsme jen na kontrole a už si ho tam nechali. Chlapeček měl vysoké horečky a průjem, byl dehydrovaný. Strašně jsem se o něj bála,“ prozradila Super.cz exkluzivně Andrea Verešová.

„Nebylo jasné, z čeho to dostal. Ta infekce mohla být z jídla, mohl si ji přinést ze školky nebo někde něco oblizoval, jak to už tak dětičky dělají,“ přemítá nahlas. Nejhorší na celé situaci pro ni byl pocit zoufalství a bezmoci. Věděla, že trpícímu synovi nedokáže nijak pomoci.

„Žádné matce bych to nepřála. Bylo to pro mě hrozné. Někdy se ale asi podobné věci stávat musí, aby si člověk s pokorou uvědomil, co je v životě důležité, a vrátil se na zem,“ myslí si krásná modelka, která ani po dvou dětech neztratila nic ze svého půvabu.

„Chodila jsem tam v jedněch teplákách a v jednom triku. O malování a líčení už vůbec nemohla být řeč. Ani jsem na to nemyslela. Byla jsem tam jako matka, která se bojí o své děťátko, a ne za modelku. A to je vám pak jedno, jak vypadáte. Chodily tam za mnou ale maminky a říkaly, že mě sice nepoznaly, ale že i nenamalovaná vypadám krásně. Alespoň to mě povzbudilo. Jinak jsem několik nocí z obavy o zdraví Daniela nespala,“ uvedla Verešová.

Ta byla největší hvězdou páteční FHM Párty v horské boudě nedaleko Špindlerova Mlýnu. „Nasadili mu silná antibiotika a kvůli dehydrataci dodávali tekutiny. Z nemocnice už jsme ale doma. To nejhorší je snad už za námi,“ dodala stále ještě vyděšená kráska, která z celého srdce děkuje týmu nemocnice Na Bulovce za veškerou péči.

Reklama

Další články

Načítám