Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před šestnácti lety spáchal její druhý manžel, hudebník Jiří Brabec sebevraždu, a zpěvačka Šárka Rezková zůstala sama se třemi dětmi a spoustou dluhů, které po sobě zanechal. Sama pomýšlela na to, že skoncuje se životem, protože se u ní objevila psychická nemoc. Trpí bipolární poruchou.

Už to vypadalo, že v životě konečně najde štěstí. Loni ji dlouhodobý partner Miroslav Kolodziej, s nímž žila nějaký čas i v Holandsku, požádal na jevišti divadla Hybernia, kde slavila vyprodaným koncertem velký návrat na českou hudební scénu, o ruku.

Do roka a do dne ovšem nepřišla svatba, ale rozchod, který nyní zpěvačka potvrdila. Dlouhodobé problémy vykrystalizovaly v době, kdy v jejich domě za Prahou poskytla azyl Dominice Gottové (50). „Po delší krizi jsme se rozhodli, že půjdeme od sebe. Snažili jsme se to ustát, ale nepodařilo se to. Nechceme jeden druhého trápit,“ svěřila deníku Aha!

Bývalý snoubenec s ní zatím ještě bydlí. V plánu má odstěhovat se do Německa, kde má firmu, která ale zatím kvůli koronavirové pandemii stojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám