Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od účasti v SuperStar, po níž se jí postupně, přes muzikály, podařilo prorazit na české hudební scéně, až se z ní stala zpěvačka populární kapely Verona, si Veronika Stýblová držela stále stejnou barvu vlasů. Pánové mají přece radši blondýnky.

S blond se rozloučila až letos v lednu, kdy se rozhodla k radikálnímu kroku. Chtěla se stát hnědovláskou. „Takovou velkou změnu jsem samozřejmě řešila se svým parťákem Petrem Fiderem, kvůli kapele Verona, a on sám byl vlastně rád, že jsem se pro takovou změnu rozhodla. Jediný, kdo si prý bude muset chvíli zvykat, je můj manžel,“ smála se tehdy Veronika. Barva to ale nebyla typicky hnědá, měla spíš odlesky do zrzava.

A teď už je zrzavá úplně. A to po kadeřnickém zákroku, který zvládla sama doma. "Člověk se v karanténě naučí ledacos. I nabarvit si vlasy. Díky mému kadeřníkovi za barvy a top rady, jak to správně namíchat," svěřila se pod snímkem s novou barvou vlasů Stýblová.

V jaké barvě vlasů se vám Veronika Stýblová nejvíc líbí?
Blondýnka
23,3 %
Bruneta
61,3 %
Zrzka
15,4 %
Celkem hlasovalo 7337 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám