Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní nárhář Osmany Laffita je velkým milovníkem přírody a zvířat. Na svém pozemku u domu, který zrekonstruoval ze staré hvězdárny v Nižboru, jich také spoustu chová. A i samotná zahrada ve svahu je krásná, i když bez důkladné údržby by se neobešla.

Najdete tady i velký výběh, jemuž ještě před pár lety kraloval tygr, jehož Osmany vychoval od mláďátka, takže by opravdu velmi přítulný. "Nabízeli mi dalšího, z cirkusu od Berouskových, kde se narodilo kotě bílého tygra. Ale partner mi to už zakázal, s tygrem je velká starost. Ještě jsem uvažoval o medvědovi, protože ten výběh byl původně stavěný pro něj," svěřil nám Osmany.

Zatím se ale spokojil s tím, že k francouzskému buldočkovi, dvěma kočkám, poníkovi, čtyřem koním, bažantům, pávům a slepicím pořídil holuby. "Je to šest holandských kapucínů, jsou krásní, černobílí s takovým límcem kolem krku. Postavili jsme jim i barevně sladěný holubník," ukázal nám návrhář v rámci exkurze po jeho zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám