Hlavní obsah
Článek

Tvrdí se, že během karantény a pandemie vznikne generace dětí, jimž se bude přezdívat koronavirové, stejně jako to v 70. letech byly děti Husákovy. Ostatně třeba Aneta Vignerová už svoje miminko, chlapečka Jiříčka jako koroňátko nebo dítě pandemie označila v instagramovém postu.

I řada dalších známých žen je v tuto chvíli v očekávání. Ty, které budu chtít mít tatínky u porodu, mají štěstí, že tento zákaz už je zrušený. Na to hodně apelovala herečka Kristýna Leichtová (38), termín jejíhož druhého porodu už se rychle blíží. Druhého potomka čeká také její kolegyně Lenka Zahradnická. Ostatně "za pár" už to mají i prvorodičky, zpěvačka Monika Bagárová (29), modelka a návrhářka Tereza Zimová nebo herečka Tereza Šefrnová, která čeká druhé dítě  modelka Alena Šeredová, která přivede na svět už třetí dítě.

Prvorodičkami budou zpěvačka Markéta Konvičková (29) a herečka Veronika Arichteva (37), které radostnou novinku oznámily krátce po sobě. Veronice se těhotenství dařilo tajit dlouhých šest měsíců, Markéta svůj "zázrak", kdy se jí povedlo otěhotnět po těžkých gynekologických problémech, kdy přišla i o jeden vaječník, prozradila mnohem dříve.

Velký baby boom se koná na Primě. Miminka očekávají hned tři moderátorky, Sandra Parmová (38) a Gabriela Lašková (34) budou dvojnásobnými maminkami, poprvé je těhotná Andrea Antony.

Nejnověji oznámila těhotenství prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová. Se zesnulým manželem Karlem Svobodou má syna Jakuba, dcera Klára jí zemřela v pěti letech. Miminko čeká s manželem Josefem Pizingerem.

V naší fotogalerii se podívejte, jak to nastávajícím maminkám s bříškem sluší.

Reklama

Další články

Načítám