Hlavní obsah
Článek

Křik, hádky, pěsti do stolu, výhrůžky. To všechno kvůli Lucii Vondráčkové, která si ale v tu chvíli už v klidu užívala své těhotenství a manželství Tomášem Plekancem v Kanadě, a kvůli jejímu filmu. Čerstvá maminka, která před pár dny porodila syna Matyáše, o ničem nevěděla, ale výběr plakátu k thrilleru Labyrint, kde hraje hlavní roli a má premiéru v polovině ledna, doprovázela dusná atmosféra. Víme, co se stalo!

Producent filmu přinesl po dlouhém hledání a desítkách zavržených návrhů plakát, který se líbil všem kromě distributora, který má na starosti nasazení filmu do kin. Na plakátu měla totiž Vondráčková tvář pomazanou krví. Strhla se mnohadenní hádka, nikdo nehodlal ustoupit, vyhrožovalo se odstoupením od smlouvy a tvůrčí neshody začaly ohrožovat i datum premiéry.

„Viděli jsme během postprodukce desítky a desítky návrhů a najednou tu byl jeden, který všechny převyšoval. Všem se líbil, každý ho označil za nejlepší,“ stál si za svým producent. „Mohl by publikum i odrazovat,“ opakoval neúnavně distributor.

Emoce nakonec vychladly a všichni se dohodli na kompromisu. Možná poslední film Lucie Vondráčkové nakonec dorazí do kin včas v polovině ledna a doprovodí ho plakát, který podle tvůrců nejlépe vystihuje pátrání po legendárních katakombách pod starou Prahou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám