Hlavní obsah
Článek

Iskra Lawrence (33) se před několika dny stala poprvé maminkou. Nyní se rozhodla na Instagramu pochlubit prvními snímky roztomilého synka. Již v předchozím příspěvku modelka prozradila, že rodila doma, nyní však uvedla, že to nešlo tak hladce, jak si přála.

„Po čtyřiadvacetihodinovém porodu bez tišících léků a po dvou a půl hodinách tlačení tě naše porodní asistentka musela resuscitovat. Opravdu jsi náš malý zázrak a budu za tebe vděčná každý den,“ napsala novopečená maminka k sérii snímků se synem a partnerem Philipem Paynem.

V příspěvku vzdala hold také jemu, partnerovi, který jí byl velkou oporou a předčil prý všechna její očekávání. Více detailů ohledně porodu však nesvěřila. Co se týče jména chlapečka, prozradila modelka pouze iniciály A.M.P.

Iskra tajila pohlaví dítěte do poslední chvilky, nechala se dokonce slyšet, že si přeje, aby si její dítě vybralo pohlaví samo. Se zveřejněním prvních snímků také otálela, neboť si nejprve chtěla ujasnit, kolik toho o synovi chce sdílet se svými sledujícími. Vypadá to ale, že se už rozmyslela, a dle sladkých snímků si maličký, i přes krušný příchod na svět, vede dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám