Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti chodí sama nebo s kamarádkami. Kdybychom nevěděli, že je vdaná a má s manželem dvě děti, dceru Viktorii a syna Nikolase, houslistku Markétu Muzikářovou bychom podezřívali, že je single.

Když jsme ji ale během karantény navštívili doma, měli jsme štěstí a manžela Petra tam zastihli. Dokonce se nechal zvěčnit na rodinný snímek. A musíme podotknout, že je to velký fešák. "Pozornost médií ale nemá rád, není ze šoubyznysu, tak říká, že je to moje práce, ne jeho," krčila rameny Markéta, která manžela nefotila ani na jejich první dovolené bez dětí na Kubě, z níž se jen s velkým štěstím vrátili v podstatě bez problémů na začátku pandemie domů.

Teď už jsou měsíc doma, Markéta se věnuje na plný úvazek dětem a domácnosti, a hlavně se pořádně vrhla na zahradu kolem jejich domu, na kterou předtím neměla tolik času. Odnesly to ovšem její ruce.

"I když domácí i zahradnické práce dělám v rukavicích, mám bříška prstů v hrozném stavu, i přes všechny krémy. A bez mučení se přiznám, že hraní teď moc nedám. S dětmi na to není čas, když teď není ani škola a učím se se synem doma. A hraní bez publika mě nebaví," svěřila Markéta, která má v plánu se vrátit i do Základní umělecké školy, kde učí hru na housle.

Reklama

Další články

Načítám