Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Robbie Williams (50) několikrát za život bojoval s váhou a chvílemi to byl opravdu pěkný cvalík. Dnes už má svůj jídelníček vychytaný, a tak mu zase nedělá problém ukázat se ve slipech.

Bývalý člen slavných Take That za život bojoval se závislostmi na drogách i alkoholu, a i kvůli tomu to občas s jeho váhou bylo jako na houpačce. Návykové látky už roky neužívá, ale postavu si dal dohromady až teď.

„V minulosti pro mě bylo časté, že jsem měl nadváhu a byl jsem z toho nešťastný a občas i v depresi, protože mi chyběla výživná strava. Celé roky jsem s váhou bojoval,“ přiznal Robbie v podcastu.

„Pak se se mnou spojili Weight Watchers, kteří mi nabídli spolupráci, a také možnost být zdravý nejen po těle, ale mít i čistou hlavu a cítit se dobře. Bylo to, jako by ke mně mluvil vesmír, a já si řekl, že to chci,“ uvedl Robbie, který se díky tomu dostal do své asi nejštíhlejší formy od dob začátků v Take That.

Robbie (vlevo) byl na začátku se skupinou Take That pěkný hubeňour

Nakonec na prosbu své ženy skončil i s kouřením, což byl poslední zlozvyk, který ho trápil, a stal se z něj úplně jiný člověk. Rodinný typ, jak sám nedávno uvedl, když se stal čtyřnásobným otcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám