Hlavní obsah
Článek

Hailey Bieber (27) se v karanténě zasnila a nechala se zvěčnit v bikinách. Po slunci toužící manželka zpěváka Justina Biebera (30) tak znovu předvedla svou dokonalou figuru. Je vidět, že ani karanténa její postavu neohrozila, neboť na plochém bříšku není vidět ani gram tuku.

Co jí ale nejspíš chybí, je vitamin D. A ačkoliv si zrovna Bieberovi nemají moc na co stěžovat, neboť tráví karanténu ve velmi prostorném sídle s ještě rozlehlejší zahradou, měla modelka popiskem "prahnu po slunci" nejspíš na mysli sluncem zalité pláže někde v tropech.

Hailey nedávno promluvila pro britský časopis Glamour o plánovaném mateřství. A i když se slavný pár dříve dušoval, že děti nejspíš přijdou na řadu brzy, neteř Aleca Baldwina se do role maminky přeci jen tolik nehrne. „Stále beru antikoncepci, takže nemám měsíčky,“ nechala se slyšet. Doplnila, že ani tak se jí nevyhnou příznaky PMS včetně občasných problémů s pletí.

I Justin se nedávno nechal slyšet, že se na roli otce velmi těší, kdy a kolik dětí ale budou mít, prý nechává na své choti. „Myslím, že to nechám na Hailey, je to její tělo,“ nechal se slyšet v pořadu Ellen DeGeneres.

Reklama

Další články

Načítám