Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Halsey (29) moc dobře ví, jak fungují sociální sítě. Pokud na první pohled nezaujme nejlépe odhalenou fotkou, nikdo si její komentáře nepřečte. A tak se svlékla.

Tedy ne přímo nyní v karanténě, ale pro své sdělení vybrala z archivu snímek, kde se nahá koupe v jezírku. Chtěla se totiž rozepsat o Dni Země.

Halsey vtipkovala hned na začátku svého prohlášení pod fotkami: „Teď mám tedy vaši pozornost! Šťastný Den Země! Ráda bych vyzvala všechny své sledující, aby promysleli způsoby, jak žít v této době více udržitelně. Všichni můžeme provádět drobné změny, abychom snížili množství odpadu.“

Své fanoušky nabádá k uvědomělému ekologickému myšlení: „Pamatujte na recyklaci používáním dřevěného nádobí místo plastového, nakupujte šampóny a kondicionéry od malých zemědělských podniků. I já a můj tým pracujeme na tom, abychom všichni snížili emise a uhlíkovou stopu, i když to k naší profesi neodmyslitelně patří. Provádět drobné změny vám v konečném důsledku přinese pocit úlevy a radosti z toho, že pomáháte něco změnit. “

Reklama

Další články

Načítám