Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37) se před pár dny pochlubila radostnou zprávou, že s manželem Biserem Arichtevem čekají prvního společného potomka. Nyní ukázala fotku pořádně zakulaceného bříška.

Herečka těhotenství několik měsíců tajila, a je tedy jasné, že na začátku 6. měsíce je na ní požehnaný stav opravdu znát. Se svými instagramovými fanoušky sdílela snímek, na kterém je i se svou věrnou parťačkou. Fenka Abbi zřejmě dalšího člena v domácnosti také netrpělivě vyhlíží a na bříško své paničce pokládá packu.

Kromě toho, že se Veronika kvůli nařízenému volnu může i s manželem plně soustředit na příchod miminka, našla si na karanténě další výhody, kterými jako vždy pobavila fanoušky.

„Nohy si holím jenom tam, kde není pyžamo. S manželem se vidím každý ráno a každý večer.. jo moment, to jsem odbočila, říkala jsem pozitiva. Mám čas na 2-3 snídaně během jednoho poledne. Kromě bankovního účtu se mi dost vyčistila i pleť. Hodně jídel vařím poprvý v životě, a jak řekl můj muž, nějaký doufá, že i naposled,“ vyjmenovává všechna pozitiva s humorem sobě vlastním herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám